VI HAR MERE END 50 ÅRS ERFARING INDENFOR BRANCHEN…

hvem-er-viFrifadan.dk er ejet af Frifadan – Trading IVS, der er en 100% dansk ejet virksomhed, med salg af kendte produkter, 24 timer i døgnet. Webshoppen blev oprettet 2010 med salg via internettet. Sidenhen har vi udvidet med mange spændende produkter, som vi bl.a. finder hos vore samarbejdspartnere og på messer over hele verden. Til daglig synger tasterne i Administrationen på den gamle spritfabrik i FREDERICIA og vore hjerter banker for at servicerer vore kunder i Danmark, Norge samt Sverige

VÆRKTØJSSHOPPEN består af en bred vifte på over 2000 produkter indenfor Værktøj – Hus & Have – Bolig & Isenkram.

Frifadan.dk tilpasser løbende varesortimentet til udviklingen og nogle opbevares på andre lokaliteter i gode og tætte samarbejdsrelationer. 50 års erfaring giver Frifadan.dk det bedste afsæt, for at kunne give dig den helt rigtige kombination af pris og kvalitet og så giver vi dig oven i købet Danmarks bedste kundeservice.

ERHVERSAFDELINGEN tager sig af Import/Engros/Export-salg i større mængder og speciale produkter, som ikke kan bestilles på internettet, hovedsagelig til det nordiske marked. Vi sætter stor ære i, at kunne tilbyde produkter til stærke priser og en god kundeservice, enten via e-mail eller telefon i åbningstiden. Webshoppen bliver opdateret hver weekend.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at handle hos Frifadan.dk